Kiinteistönhoitopalvelu

Yhteystiedot:

Kiinteistönhoitopalvelun asiakasyhteyshenkilöt:

Palvelujohtaja
Sanna Lehtinen
puh. 040 148 6595

Myyntipäällikkö
Katriina Virtanen
puh. 040 706 8817
 
Myyntijohtaja
Mikko Hertto
puh. 040 146 0781
 
 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Laskutustiedot
Anna palautetta

Kiinteistönhoitopalvelu tuo toimivaa arkea

Kiinteistönhoitopalvelu vastaa päivittäin lähes 500 kiinteistön huolto- ja ylläpitotoiminnoista reilun sadan ammattitaitoisen työntekijän voimin. Asiakkaitamme ovat terveydenhuollon kohteet, oppilaitokset, päivä- ja vanhainkodit, palvelutalot, toimisto- ja liikekiinteistöt, liikuntarakennukset, tuotantolaitokset, taloyhtiöt sekä kulttuuri- ja arvokiinteistöt. Hoidossamme on yli tuhat rakennusta.

Kiinteistönhoitopalvelumme tuottaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaalle kiinteistön huolto-, ylläpito- sekä käyttäjäpalveluita. Laaja toimintamme pidentää kiinteistön elinkaarta, parantaa toimivuutta ja tuo taloudellisuutta energiatehokkaalla suunnittelulla lämmityksessä ja ilmastoinnissa. Vastaamme useissa arvokohteissa yhteisen kansallisvarallisuutemme säilymisestä tuleville sukupolville.

Arkean kiinteistönhoitopalvelu on sertifioitua laatua

Kiinteistönhoitopalvelu koostuu ulkoaluetöistä, talotekniikan huolto- ja ylläpitotöistä sekä käyttäjäpalveluista. Huolehdimme palvelusopimuksen mukaisista työtehtävistä ja kirjaamme tehdyt työt huoltokirjaan asiakkaan kanssa sovitulla tavalla. Asiakaskohtaisten laatutavoitteiden toteutumista seurataan yhdessä asiakkaan kanssa tehdyillä laadunseurantakäynneillä. Arvioimme omaa toimintaamme sisäisillä arvioinneilla sekä hyödyntämällä ulkopuolisia asiantuntijoita laatutyössämme.

Säännölliset asiakastyytyväisyyskyselyt antavat tietoa yhteistyön onnistumisesta ja palvelun kehittämistarpeista. Kehitämme toimintaamme ja tekemistämme yhteistyössä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa. Arkean kiinteistönhoitopalvelu sai joulukuussa 2014 laaduntuottokykyä osoittavan Green Card -sertifikaatin. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta ja sitä valvotaan puolivuosittain.

Kiinteistönhoitajalla hyvät energian- ja vedenkulutuksen seurantamahdollisuudet

Kiinteistönhoitajilla on valtavat vaikutusmahdollisuudet kiinteistön energian- ja vedenkulutuksen seurantaan ja valvontaan. He huomaavat, jos putkistossa on vuotoja, korjaavat vuotavat hanat ja rikkinäiset patterit sekä pitävät ilmastoinnin toiminnassa. He myös seuraavat jätehuollon toimivuutta ja he pystyvät neuvomaan asiakasta. Teemme jatkuvasti työtä kestävän kehityksen eteen ja meidän palveluillamme on helpompaa toimia ympäristöystävällisesti.

Aiheeseen liittyen: