Kerro meille kesä paras grillausresepti

Kesä ja grillikausi lähestyy kovaa vauhtia, ja nyt me etsimme kesän parhaita grillausreseptejä!

Osallistu Arkean Facebook-sivuilla grillikisaan kertomalla oma suosikkireseptisi kisajulkaisunkommenttikentässä ja olet mukana mahtavan Weber Q3000 -grillin arvonnassa!

Voittaja arvotaan maanantaina 7.5. ja parhaita reseptejä jaetaan meidän sivulla koko kesän!

Tutustu palkintogrilliin tarkemmin

Arkean Grilli-kisan säännöt


JÄRJESTÄJÄ
Arkea Oy (”Arkea” tai ”järjestäjä”),
PL 683 (Tykistökatu 4 A)
20101 Turku

OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 23.4.2018–6.5.2018.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Arkean Facebook-sivulla kisajulkaisun kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kilpailun voittajan valitsee Arkea. Kilpailun voittajalle luovutetaan Arkean erikseen määrittelemä palkinto. Palkinnon toimitustavan sekä -ajankohdan päättää Arkea. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Arkea vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arkea ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Arkealle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Arkean niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Arkea pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Arkean Facebook-sivulla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Arkealle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Arkea tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Arkean käyttöön eikä Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.
 
Kuva: HK Scan. Annos HK:n tuotteista valmistettu.