Voita liput ainutlaatuiseen The Girl King -elokuvan näytökseen

Turku lähialueineen muuttuu jälleen elokuvateatteriksi elokuvapäivänä lauantaina 8.9.2018. Elokuvapäivän idea on, että elokuvan ystävät pääsevät nauttimaan yhteistyökumppaneiden tarjoamista, katsojille maksuttomista näytöksistä koko päivän ajan eri paikoissa. Näytöksen voi järjestää kuka vain Turun seudulla; yritykset, yhdistykset, seurat, kaveriporukat ja yksityiset ihmiset.

Turun seudulla vuonna 2014  kuvattu The Girl King – Tyttökuningas –elokuva palaa Turkuun elokuvapäivänä 8.9.! Suurin osa Mika Kaurismäen kansainvälisestä suurtuotannosta kuvattiin Turun linnassa, joka esittää elokuvassa kuninkaallista Tre Kronor –linnaa. Nyt Tyttökuningas palaa Turun Linnaan elokuvapäivän näytöksen ajaksi. Näytös alkaa n. klo 21.00 ja paikkoja on n. 600 katsojalle.  

Ulkoilmanäytös on katsojille maksuton, kuten kaikki Elokuvapäivän näytökset. Ilman lippua katsomoon ei kuitenkaan pääse. Sellaisen voi saada näytöksen yhteistyökumppanin kautta. Arkea arpoo 2 lippua elokuvapäivän näytökseen Facebook-kisan osallistujien kesken. Kilpailu on käynnissä 21.–31.8. Säännöt löytyvät alta.

The Girl King –Tyttökuningas on kertomus kuningatar Kristiinasta, kruununperijästä joka sukupuolestaan huolimatta kasvatettiin kuten mies: ratsastamaan, miekkailemaan ja hallitsijan rooliin. Hän nousi Ruotsi-Suomen valtaistuimelle 6-vuotiaana, mutta luopui kruunusta omasta tahdostaan 28-vuotiaana.  

Elokuvan Jussi-palkittu puvustus on Marjatta Nissisen suunnittelema ja puvut valmistettiin Turussa!  

Aiheeseen liittyen:

 

Arkean Tyttökuningas-kisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Arkea Oy (”Arkea” tai ”järjestäjä”),
PL 683 (Tykistökatu 4 A)
20101 Turku

OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 21.8.–31.8.2018.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Arkean Facebook-sivulla kisajulkaisun kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kilpailun voittajan valitsee Arkea. Kilpailun voittajalle luovutetaan Arkean erikseen määrittelemä palkinto. Palkinnon toimitustavan sekä -ajankohdan päättää Arkea. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Arkea vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arkea ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Arkealle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Arkean niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Arkea pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Arkean Facebook-sivulla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Arkealle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Arkea tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Arkean käyttöön eikä Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.