Arkean Sanna on ehdolla PRO-gaalassa

Arkean ruokapalvelun palvelujohtaja Sanna Malaska on ehdolla PRO-palkinnon saajaksi ravitsemis-/ruokapalvelupäällikkö -sarjassa. PRO on tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajat ratkeavat Helsingissä 31.1.2019 järjestettävässä PRO-gaalassa. Kuka tahansa ei finaaliin pääse, vaan kuhunkin sarjaan on valikoitunut kolme finalistia asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työkavereiden ehdotusten perusteella. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne: palo ja innostus omaa työtä kohtaan.

Sanna vastaa Arkean monipuolisista ruokapalveluista toimien liki 700 ruokapalvelualan ammattilaisen esimiehenä.

– Parasta työssäni on henkilöstön onnistumiset. Minusta johtajan tehtävä on järjestää työntekijöille mahdollisuus loistaa omassa tehtävässään. Hyvä johtaja hahmottaa kokonaisuudet ja osaa viitoittaa organisaatiolleen tien tulevaisuuteen. Tähän minä pyrin, kertoo Sanna.

Sannan tavoitteena on kehittää rohkeasti ja ennakkoluulottomasti ruokapalveluita. Tässä innokkaat ja aktiiviset ammattilaiset ovat olleet avainasemassa. Alan kehittymiseen vaikuttavia trendejä ovat Sannan mukaan vastuullisuus, valinnanvapaus, valveutuneisuus ja vegaanisuus.

– Sanna asennoituu tekemiseen ja johtamiseen mutkattomasti ajatuksella, että asiat on hoidettavissa yhdessä tehden. Hän tekee työtä suurella sydämellä pitäen tavoitteet korkealla mutta jalat maassa. Omalla esimerkillään hän näyttää, että tavoitteet ovat saavutettavissa, kun niitä kohti edetään pala kerrallaan, kertoo Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi.

Sannan finaalipaikka on hieno jatkumo Arkean menestykselle PRO-gaalassa. Yrityksen ruokapalveluiden vahvasta ammattitaidosta kertoo se, että viime vuosina finalistien joukkoon on päässyt useampia arkealaisia eri sarjoihin ja PRO-palkintojakin on tullut peräti kolme. Horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan tammikuussa jo seitsemättätoista kertaa.


Kannusta finalisteja loppukirissä

Kaikki PRO-finalistit on esitelty PRO-palkintojen sivuilla. Kannusta, kommentoi ja perustele vielä lisää, miksi oman suosikkisi tulisi saada haluttu PRO-tunnustuspalkinto. Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat - mitä sinä osaat kertoa vielä ehdokkaasta tuomaristolle? Anna sanallisen arkun avautua ja pistä parastasi. Kannustuskommentointi on avoinna aina 16.12.2018 saakka. 

https://propalkinnot.fi/finalistit/