Osallistu Arkean Joulu-kisaan ja voita itsellesi hieman helpompi joulu!

Mikä seuraavista aiheuttaa sinulle eniten päänvaivaa: joulusiivous, jouluruokien valmistus vai joulukuusen hankinta?

Vastaa kysymykseen Arkean Facebook-sivulla 26.11. alkaen ja olet mukana meidän mahtavassa jouluarvonnassa! Arvomme kaikista osallistujista yhteensä kolme voittajaa: Yksi saa itselleen jouluruoat, toinen joulusiivouksen ja kolmannelle annamme lahjaksi joulukuusen! Voittajat arvotaan keskiviikkona 5.12.

Kannattaa myös tykätä meidän Facebook-sivusta, koska me jaamme siellä jatkuvasti loistavia ja erittäin hyödyllisiä vinkkejä helpompaan arkeen.


Aiheeseen liittyen:

Arkean Joulu-kisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Arkea Oy (”Arkea” tai ”järjestäjä”),
PL 683 (Tykistökatu 4 A)
20101 Turku

OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 26.11.2018 - 4.12.2018.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Arkean Facebook-sivulla kisajulkaisun kommenttikenttään.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kilpailun voittajat valitsee Arkea. Kilpailun voittajille luovutetaan Arkean erikseen määrittelemät palkinnot. Joulu-kisassa on kolme voittajaa. Yksi voittajista palkitaan joulusiivouksella, joka sisältää neljä tuntia siivousta keskittyen voittajalle tärkeisiin alueisiin. Toinen voittaja saa itselleen jouluruoat, jotka sisältävät joululaatikot, kinkkua ja rosollia kahdeksalle henkilölle kotiin toimitettuna. Kolmas voittaja saa palkinnoksi joulukuusen kotiin toimitettuna. Palkinnon toimitustavan sekä toteutusajankohdan päättää Arkea. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vastaamme voittajalle Facebookin kommenttikentässä tai henkilökohtaisella viestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Arkea vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arkea ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Arkealle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Arkean niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Arkea pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Arkean Facebook-sivulla. Osallistuessaan kisaan osallistujat luovuttavat Arkealle sisältöjen sekä materiaalien käyttöoikeudet. Tätä oikeutta Arkea tulee hyödyntämään parhaaksi katsomallaan tavalla.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Arkean käyttöön eikä Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.