Arkea lahjoitti joulukorttirahat Turun AMK:n Osaamisantiin

Arkea lahjoitti asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilökunnan joulukortteihin varatut rahat, yhteensä 3000 euroa, tänä vuonna Turun AMK:n varainhankintakampanjaan, Osaamisantiin. Lahjoitetuilla varoilla tuetaan ammattikorkeakoulun toimintaa ja tavoitteita.

Turun ammattikorkeakoulu on tuottanut osaamista alueella jo yli 200 vuoden ajan. Tänä päivänä Turun AMK on 10 000 osaajan yhteisö, joka luo hyvinvointia, innovaatioita ja varmistaa alueen kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.

Turun AMK käynnisti varainhankinnan tammikuussa 2018. AMK:n varainhankinta kulkee Osaamisannin nimellä. Tällä halutaan korostaa lahjoitusten olevan sijoittamista inhimilliseen pääomaan. Varainhankintaan sijoittamalla tuetaan osaamista, kehittämistä ja yhteistyötä Varsinais-Suomessa.

– On hienoa huomata sekä tämän lahjoituksen että erinomaisen palvelutason kautta Arkean sitoutuminen yhteisen alueemme aktiiviseen kehitykseen. Haluan kiittää Arkeaa koko yhteisömme puolesta ja uskon, että yhteistyömme tiivistyy entisestään tulevaisuudessa, toteaa Turun AMK:n toimitusjohtaja Vesa Taatila.

– Arkeassa tehdään töitä lähellä ihmistä ja heidän arkeaan. Ammattitaito ja osaaminen ovat palvelumme ydin. Toimialamme ovat ehkä perinteisiä, mutta kehitämme tekemistämme jatkuvasti hyödyntäen uutta teknologiaa. Alueella toimiva ammattikorkeakoulu varmistaa ammattilaisten saannin sekä osaamisen ja palveluiden kehittämismahdollisuudet, korostaa Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi.

Arkean arvojen mukaisesti yhtiössä kannetaan vastuuta yritystoiminnan monella eri sektorilla. Yhtiölle erilaisten toimijoiden tukeminen paitsi joulun alla mutta myös mahdollisuuksien mukaan vuoden mittaan, on yksi tapa kantaa yhteiskunnallista vastuuta.

Aiheeseen liittyen: