Arkean Sanna Malaskasta PRO-voittaja

Arkean palvelujohtaja Sanna Malaska voitti PRO-palkinnon ravitsemis- /ruokapalvelupäällikkösarjassa Helsingissä torstai-iltana 31.1. järjestetyssä PRO-gaalassa. PRO on tunnustuspalkinto hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisille.

Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. Arkean ehdokas Sanna vastaa Arkean monipuolisista ruokapalveluista toimien myös liki 700 ruokapalvelualan ammattilaisen esimiehenä.

– Olin erittäin hämmentynyt jo finaalipaikasta. Olen kokenut, että se on osoitus siitä, että olen tehnyt oikeita asioita. Tuntuu erityisen hienolta, että oma organisaatio arvostaa omaa tekemistä, toteaa ilahtunut Sanna.

PRO-voittajat valitsi tuomaristo, johon kuului mm. ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi, opetusneuvos Marjaana Manninen ja rehtori Teemu Kokko. Valintakriteereinä korostuivat ehdokkaiden ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne, ennen kaikkea palo ja innostus omaa työtä kohtaan.

Sannan voitto on hieno jatkumo Arkean menestykselle PRO-gaalassa. Yrityksen ruokapalveluiden vahvasta ammattitaidosta kertoo se, että viime vuosina finalistien joukkoon on päässyt useampia arkealaisia eri sarjoihin ja PRO-palkintojakin on tullut ennestään peräti kolme. Horeca-alan PRO-tunnustuspalkinnot jaettiin jo seitsemättätoista kertaa.

Aiheeseen liittyen: