Vastuullista Arkea

Vastuullisena yrityksenä huolehdimme, että toimintamme on taloudellisesti kannattavaa, huomioimme liiketoimintamme ympäristövaikutukset läpi yrityksen kaikkien prosessien ja otamme huomioon kaikki ihmisryhmät ja yhteisöt, joihin toiminnallamme vaikutamme.

Saamamme tunnustukset

Suomalaisen työn liiton Avainlippu
Arkea Oy:lle ja Arkea Kunnossapito Oy:lle on myönnettu Avainlippu tunnustuksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Avainlippu voidaan myöntää palvelulle, joka tuotetaan Suomessa ja jonka kotimaisuusasteen on vähintään 50 %. Lisäksi yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

ISO 14001 -sertifikaatti
Ympäristöjärjestelmämme noudattaa ISO 14001 -standardin vaatimuksia. Arkean ympäristöjärjestelmää sovelletaan kaikkiin yhtiön siivous-, ruoka-, toimitila- ja kiinteistönhoitopalvelujen sekä Arkean tytäryhtiön PASSAA Palvelut Oy:n toimintoihin ja niiden tuottamiin tuotteisiin ja palveluihin.

OHSAS 18001 -sertifikaatti
Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmämme noudattaa OHSAS 18001 -standardin vaatimuksia. Arkean työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmää sovelletaan kaikkiin yhtiön siivous-, ruoka-, toimitila- ja kiinteistönhoitopalvelujen sekä Arkean tytäryhtiön PASSAA Palvelut Oy:n toimintoihin ja niiden tuottamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Green Card -sertifikaatti
Arkea Oy:lle on myönnetty Green Card -sertifikaatti tunnustuksena laaduntuottokyvystä ja jatkuvasta parantamisesta.

Nolla tapaturmaa -foorumin jäsen
Arkea on Nolla tapaturmaa-foorumin jäsen. Nolla tapaturmaa -foorumi on suomalaisten työpaikkojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on työturvallisuuden jatkuva parantaminen ja nolla tapaturmaa -ajattelun toteuttaminen. Arkea Oy:lle ja Arkea Kunnossapito Oy:lle on myönnetty Nolla tapaturmaa -foorumin tasoluokitus.

Portaat Luomuun
Arkea on mukana Portaat Luomuun -ohjelmassa. Portaat Luomuun -ohjelman tarkoituksena on auttaa ammattikeittiöitä lisäämään luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaa.

Aiheeseen liittyen: