Koululaisille on tarjolla kotiruokalounasta kesäloman ajan

Lasten ruokailu saattaa tuottaa perheille päänvaivaa koulujen kesälomien ajan, etenkin jos lapset ovat yksin kotona. Arkea on kesästä 2015 alkaen tarjonnut turkulaisille peruskoululaisille mahdollisuuden syödä kouluruokaa vastaavan lounaan Ruusukorttelin ruokasalissa. Toimintamalli otettiin käyttöön vanhempien ehdotuksesta. Tänä vuonna Arkea laajentaa käytäntöä myös Auraan ja Paimioon.

Koululaiset voivat ostaa ravitsemuksellisesti koululounasta vastaavan aterian maanantaista 5.6.2017 alkaen Arkean eri toimipisteistä seuraavasti:

Turku: Lounas on tarjolla Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksesta (Puistokatu 11) klo 11–12.45. Ruokasalissa on tarjolla päivittäin kaksi eri pääruokavaihtoehtoa, joista toinen on kasvisruoka. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä. Hinta 3,50 €. Tutustu Ruusukorttelin ruokalistaan

Aura: Lounas on tarjolla Auran palvelukeskuksen ruokasalissa (Mikonpolku 2) arkisin klo 11–13. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä. Hinta 4,00 €.

Paimio: Lounas on tarjolla PaltanPadan ruokasalissa (Paltantie 4) arkisin klo 11–13. Ateriaan sisältyy pääruoan lisäksi salaatti, ruokajuoma ja leipä. Hinta 4,00 €.