Rokkiralli esittelee siivous-, kiinteistönhoito- ja toimitilapalveluita

Millaista on nykypäivän siivous- ja kiinteistönhoitopalvelu?

Arkean kohdalla se on juuri sellaista, mitä asiakas keksi meiltä tilata. Harva kuitenkaan tietää, millaisia mahdollisuuksia digitalisaatio on luonut näille perinteisille aloille. Arkean siivous- ja kiinteistönhoitopalvelut ovat jotain aivan muuta kuin rätin ja harjan heiluttamista. Käytämme työssämme mm. Air’bot dronea, Mo’bot ruohonleikkuria, palvelurobotti Keaa, siivousrobotti Armasta, iMopia, ikkunanpesujärjestelmää ja paljon muuta upeaa tekniikkaa.

Pakkaamme perustekemisemme sekä uusimmat tekniset ratkaisumme autoihin ja esittelemme niitä asiakkaille ja suurelle yleisölle PopUp -rokkirallikiertueellamme seuraavasti:
 

  • 14.5. klo 11–14 Piispanristi (Kaarina), Puuilon parkkipaikka (Jännekatu)
  • 16.5. klo 11–14 Raisio, Verkkokauppa.comin parkkipaikka (Kuloistentie)
  • 18.5. klo 11–14 Lieto, Tokmannin parkkipaikka (Simpukkatie)

Tilaisuuksissa on tarjolla grillimakkaraa, kahvia ja pullaa ja ensimmäisille yritysasiakkaille perinteiset ämpärit, joissa on piha- ja siivousvälineitä.
 
Tapahtuman somekisassa on mahdollisuus voittaa markkinoiden johtavan drone-valmistajan DJI SPARK Fly More Combo -drone.

 

 

Arkean Rokkiralli-kisan säännöt


JÄRJESTÄJÄ
Arkea Oy (”Arkea” tai ”järjestäjä”),
PL 683 (Tykistökatu 4 A)
20101 Turku

OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 7.5.2018 – 20.5.2018.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua ottamalla kuvan Arkean Rokkiralli-tapahtumassa ja julkaisemalla sen omalla Instagram-tilillään käyttämällä julkaisussa aihetunnisteita #rokkiralli2018 sekä #arkea.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kilpailun voittajan valitsee Arkea. Kilpailun voittajalle luovutetaan Arkean erikseen määrittelemä palkinto. Palkinnon toimitustavan sekä -ajankohdan päättää Arkea. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Ilmoitamme voittajalle Instagramissa yksityisviestillä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Arkea vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arkea ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Arkealle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Arkean niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Arkea pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Arkean Facebook-sivulla.
Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistuja antaa tietonsa Arkean käyttöön eikä Instagramille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Instagramin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.