Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Arkea varmistaa Logomon puitteiden toimivuuden

Arkea varmistaa Logomon puitteiden toimivuuden

Kiinteistöpalvelut

Logomo on Turussa toimiva luovien alojen tapahtumakeskus, jossa järjestetään erilaisia tilaisuuksia pienistä yritystilaisuuksista suuriin tv-tuotantoihin – kuten supersuosittu Voice of Finland, jonka livelähetykset Logomolta alkavat taas huhtikuussa. Arkea toimii Logomon kiinteistöhuollon kumppanina varmistaen, että niin sisä- kuin ulkotilat ovat kunnossa ja toimivat moitteettomasti.  

Logomolle toiminnan periaatteena on verkostomaisuus ja se, ettei kaikkea edes yritetä tehdä itse vaan sopivat osa-alueet jätetään ammattilaisille. Siksi toimiva kumppaniyhteistyö on tärkeää.

”Toimintamme pohjana ovat luotettavat kumppanuudet. Arkea edustaa meille kiinteistönhoidon asiantuntijuutta ja olemme voineet heihin myös luottaa. Tärkeä ajatuksemme on, että toimintaa kehitetään jatkuvasti yhdessä kumppanien kanssa. Arkean kanssa käymme säännöllisesti läpi paitsi päivittäisiä asioita myös sitä, miten voimme yhdessä kehittää toimintaa ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin.”, kertoo Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä.

Toimintaa yötä päivää

Viime vuonna Logomossa oli 1200 tilaisuuspäivää ja yli 346 000 kävijää. Lisäksi Logomon Business Parkissa toimii noin 80 eri kokoista yritystä, joissa työskentelee päivittäin yli 400 henkeä. Arkea vastaa myös näiden yritysten kiinteistönhoitoon liittyvistä asioista.

”Meillä Logomossa toiminta on todella hektistä. Täällä tapahtuu käytännössä 24/7. Se vaatii kumppaneiltamme venymistä. Odotammekin heiltä joustavuutta, kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tarpeisiin sekä halua kehittää Logomon toimintaa yhdessä meidän ja muiden kumppaniemme kanssa. Vuorovaikutus ja yhteydenpito ovat tietysti myös tärkeässä roolissa. Arkean kanssa tämä kokonaisuus on toiminut hyvin.”,  Rytsä kertoo.

Puitteiden on oltava aina kunnossa

”Tiloissamme liikkuu jatkuvasti paljon ihmisiä, joten työt on hoidettava ajallaan. Esimerkiksi hiekoitusten on pakko olla kunnossa, lumien luotuna ja roskien siivottuna. Logomo toimii alustana, joka mahdollistaa erityyppisten tilaisuuksien tekemisen. Huoltotyö on tärkeässä roolissa, jotta puitteet tilaisuuksia varten pysyvät kunnossa. Arkean tekemä työ on tavallaan näkymätöntä, mutta jos homma ei toimisi se näkyisi heti ulospäin asiakkaillemme. Siksi näiden töiden toimivuus on meille äärimmäisen tärkeää.”, Rytsä sanoo.

Aiheeseen liittyen:

Kuva: Logomo

 

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää