Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Arkean Runosmäen vanhuskeskuksen ruokapalvelut ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksen kuntouttavan päivätoiminnan ateriapalvelut siirtyvät Kaarealle 1.11.2022

Arkean Runosmäen vanhuskeskuksen ruokapalvelut ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksen kuntouttavan päivätoiminnan ateriapalvelut siirtyvät Kaarealle 1.11.2022

Uutiset

Tiedote, Arkea Oy, 28.10.2022

Runosmäen vanhuskeskuksen ruokapalvelut ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksen kuntouttavan päivätoiminnan ateriapalvelut siirtyvät liikkeenluovutuksella Arkea Oy:ltä Kaarea Oy:lle. Liikkeenluovutus tapahtuu tiistaina 1.11.2022 ja sen yhteydessä 11 Arkean Runosmäen ruokapalvelujen työntekijää siirtyy Kaarean palvelukseen.

Palveluntarjoaja on 1.11.2022 alkaen Turun kaupungin sidosyksikköyhtiö Kaarea, jolta kaupunki voi hankkia palveluja ilman erillistä kilpailutusta. Turun kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta päätti sidosyksikköhankinnasta kokouksessaan lokakuussa.

Liikkeenluovutus vahvistettiin sekä Arkean että Kaarean hallitusten kokouksissa lokakuun viimeisellä viikolla.

Nyt valmistellut sopimukset tulevat siirtymään Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle osana sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistusta 1.1.2023 alkaen, kun järjestämisvastuu siirtyy Turun kaupungilta hyvinvointialueelle.

Lisätiedot: Tuija Rompasaari-Salmi, toimitusjohtaja, tuija.rompasaari-salmi@arkea.fi. p. 040 591 0929

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää