Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Arkean Runosmäen vanhuskeskuksen ruokapalvelut ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksen kuntouttavan päivätoiminnan ateriapalvelut siirtyvät Kaarealle 1.11.2022

Arkean Runosmäen vanhuskeskuksen ruokapalvelut ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksen kuntouttavan päivätoiminnan ateriapalvelut siirtyvät Kaarealle 1.11.2022

Uutiset

Tiedote, Arkea Oy, 28.10.2022

Runosmäen vanhuskeskuksen ruokapalvelut ja Lehmusvalkaman hyvinvointikeskuksen kuntouttavan päivätoiminnan ateriapalvelut siirtyvät liikkeenluovutuksella Arkea Oy:ltä Kaarea Oy:lle. Liikkeenluovutus tapahtuu tiistaina 1.11.2022 ja sen yhteydessä 11 Arkean Runosmäen ruokapalvelujen työntekijää siirtyy Kaarean palvelukseen.

Palveluntarjoaja on 1.11.2022 alkaen Turun kaupungin sidosyksikköyhtiö Kaarea, jolta kaupunki voi hankkia palveluja ilman erillistä kilpailutusta. Turun kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta päätti sidosyksikköhankinnasta kokouksessaan lokakuussa.

Liikkeenluovutus vahvistettiin sekä Arkean että Kaarean hallitusten kokouksissa lokakuun viimeisellä viikolla.

Nyt valmistellut sopimukset tulevat siirtymään Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle osana sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistusta 1.1.2023 alkaen, kun järjestämisvastuu siirtyy Turun kaupungilta hyvinvointialueelle.

Lisätiedot: Tuija Rompasaari-Salmi, toimitusjohtaja, tuija.rompasaari-salmi@arkea.fi. p. 040 591 0929

Lue myös

Siivouspalvelut

Arkean siivoojien työkaveri Cobotti tehostaa imurointia ja pitää tekstiililattiat puhtaina

Lue lisää
Ekokompassin logo
Uutiset

Arkean kiinteistö- ja siivouspalvelut saivat Ekokompassi-ympäristösertifikaatin

Lue lisää
Turun tuomiokirkko ja jokiranta
Uutiset

Arkea sitoutuu vahvasti Turun kaupungin ilmastotyöhön

Lue lisää