Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Arkean Turun kaupungille tarjoamat hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden aula- ja vahtimestaripalvelut siirtyvät Kaarealle 1.12.2022

Arkean Turun kaupungille tarjoamat hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden aula- ja vahtimestaripalvelut siirtyvät Kaarealle 1.12.2022

Uutiset

Tiedote, Arkea Oy, 10.11.2022

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden aula- ja vahtimestaripalvelut siirtyvät liikkeenluovutuksella Arkea Oy:ltä Kaarea Oy:lle 1.12.2022. Liikkeenluovutuksen yhteydessä 11 Arkean kiinteistöpalvelujen työntekijää siirtyy Kaarean palvelukseen.

Aula- ja vahtimestaripalvelujen tarjoaja on 1.12.2022 alkaen Turun kaupungin sidosyksikköyhtiö Kaarea, jolta kaupunki voi hankkia palveluja ilman erillistä kilpailutusta. Turun kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta päätti sidosyksikköhankinnasta kokouksessaan marraskuussa.

Nyt valmistellut sopimukset tulevat siirtymään Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle osana sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistusta 1.1.2023 alkaen, kun järjestämisvastuu siirtyy Turun kaupungilta hyvinvointialueelle.

Lisätiedot: Tuija Rompasaari-Salmi, toimitusjohtaja, tuija.rompasaari-salmi@arkea.fi. p. 040 591 0929

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää