Mousselajitelma

Kokoustarjoiluna pullakahvit vai japanilainen buffet?

Published on 05.05.2020 - 21:27

Tarjotaanko teillä kokouksissa ja yrityksen tilaisuuksissa aina pullakahvit tai perinteinen buffetpöytä?  Oletteko miettineet, miten hieman erikoisemmat tarjottavat voisivat toisinaan tuoda kokouksille ja tilaisuuksille uutta fiilistä ja piristää niitä?

Arkea huolehtii päivittäin erilaisista kokoustarjoiluista ja auttaa mielellään asiakkaitaan pohtimaan, miten omaan tilaisuuteen olisi tarjoiluiden avulla mahdollisuus tuoda ripaus omaa ilmettä tai rokkia ja rollia.

– Me lähdemme aina siitä, että jokaisen tilaisuuden tulisi olla asiakkaan näköinen ja tarjoilut mietitään tämän mukaan, kertoo suunnittelija Jyrki Breilin, joka vastaa Arkean tilaustarjoiluiden tuote- ja konseptisuunnittelusta.

Teemme yhdessä tilaisuudestasi sinun näköisesi

Tarjoiluiden ei aina tarvitse noudattaa samaa kaavaa. Toisinaan tilaisuudessa toimii parhaiten buffet -tyylinen tarjoilu, joskus taas ripauksen extraa tuo vaikkapa lautastarjoilu tai cocktailtilaisuus.  

– Tarjoilujen suhteen kannattaa pitää mieli avoimena, niin voimme yhdessä miettiä mikä kokouksesta tai tilaisuudesta tekisi juuri sinun näköisesi. Eräälle yritykselle järjestimme Street Food -tyyppisen cocktailtilaisuuden ja toinen asiakas sai toivomansa japanilaisen buffetin. Viime aikoina Cross Kitchen on ollut muodissa, ja olemmekin jatkuvasti kehitelleet vanhoista tutuista klassikoista hiukan erityyppisiä tarjottavia, Breilin kertoo.

– Erikoisempia tarjoiluja ei kannata myöskään jännittää, sillä huomioimme kaikissa tarjoiluissamme aina myös erilaiset asiakkaat. Tarpeen mukaan varmistamme, että erikoisemmastakin teemasta löytyy tarjottavaa vaikkapa lapsille. Ja kaikki erikoisruokavaliot otamme luonnollisesti aina huomioon. Toki meiltä löytyy kokouksiin ja tilaisuuksiin myös vakiotuotteita, joita voi tilata suoraan verkkokauppamme kautta. Tällöin tuotteet voi noutaa ja laittaa esille itse tai sitten me voimme hoitaa toimituksen ja tarjoilun, Breilin sanoo.