Turun Teknologiakiinteistöt Oy

Turun Teknologiakiinteistöt arvostaa saumatonta tiedonkulkua!

Published on 08.05.2020 - 09:40

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkissa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö. Sen tavoitteena on tarjota asiakkailleen Suomen paras ympäristö toimia ja kehittyä. Arkea puolestaan varmistaa, että Teknologiakiinteistöjen tilat pysyvät puhtaina ja viihtyisinä.   

Arkean ja Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n yhteistyö alkoi syksyllä 2013. Arkea vastaa Turun Teknologiakiinteistöjen toisena pääkumppanina kiinteistöjen siivouspalveluista sekä lisäksi ulkoaluehoidosta ja aulapalveluista. Siivouspalvelun osalta Arkea hoitaa yleiset tilat ja vuokralaisten tilat niiltä osin, kuin ulkopuolinen siivous on tilattu. Lisäksi Arkea huolehtii edustustilojen kuten sauna- ja allastilojen siivouksesta.

Siivousrobotti Armas hoitaa homman

Kohteissa hyödynnetään arjen tekemisessä alan viimeisintä teknologiaa. Esimerkiksi Teknologiakiinteistöihin kuuluvassa Turun ICT-Cityssä työskentelee Arkean siivousrobotti Armas. Myös yhteistyötä on kehitetty hyvin pitkälle. Arkean Teknologiakiinteistöistä vastaava palveluesimies istuu Teknologiakiinteistöjen konttorilla. Järjestely saa Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n kiinteistö- ja palvelupäällikkö Olli Rosenbergiltä kiitosta.

”Arkean palveluesimies kuulee samat asiat kuin oma väkemme. Viestiketjumme on siis äärimmäisen hyvä. Tämä on meillä syvenevä toiminto, jota kehitämme koko ajan. Meille on tärkeää, että toimimme lähekkäin ja että viestit kulkevat perille heti. Jos laadussa on joskus ollut ongelmia, Arkea on reagoinut tähän välittömästi. Kaiken kaikkiaan yhteistyö sujuu erinomaisesti.”

Yhteistyön kehittäminen toiminnan ytimessä

Teknologiakiinteistöt on rakentanut myös palvelutuottajien kuukausitapaamisen. Tapaamisissa kerrataan menneitä asioita ja mietitään tulevia kehitysaskeleita. Kaikkien viestit kuullaan, joten keskusteluyhteys toimii hyvin. Palveluiden ja kumppaniyhteistyön kehittäminen onkin Turun Teknologiakiinteistöille tärkeää.

”Kehitämme toimintaa jatkuvasti. Kiinteistöalan instituutti tekee meille vuosittain kyselyn, jossa toimintaa arvioidaan. Lisäksi järjestämme joka kiinteistössä käyttäjille suunnatun talotapaamisen, jossa vuokralaisemme antavat palautetta ja kertovat kehitysideoitaan. Myös siellä Arkean palveluesimies on paikalla ja Arkea onkin hyvin vastannut nousseisiin tarpeisiin.”, Rosenberg kiittelee hyvin toimivaa yhteistyötä.

Aiheeseen liittyen: