Kosketuspinnat

Arkealla 50 siivousalan ammattilaista on koulutettu epidemia-aikaiseen siivoukseen

Published on 08.05.2020 - 15:16

Arkean siivouspalveluissa on varauduttu koronavirukseen jo ennakkoon kouluttamalla siivoushenkilöstöä epidemia-aikaiseen siivoukseen. Maaliskuun puolivälissä vähintään 50 Arkean ammattilaista on koulutettu siivoamaan tiloja, joissa on korkea riski korona-altistumiselle. Tämä vaatii erityistä osaamista ja suojautumista.

Hygienia-asiat ovat siivouksessa yleisesti keskiössä ja arkealaisilla on entuudestaan tähän laaja-alaista osaamista, sillä ammattilaisemme siivoavat terveyden ja hoivan kohteita. Siivouksen merkitys korostuu talven flunssa- ja influenssakaudella, mutta nousee aivan uuteen arvoon kun käsillä on maailmanlaajuinen epidemia. Arkealla on siivoustyössä viime aikoina panostettu kosketuspintojen, esimerkiksi ovenkahvojen siivoukseen, sekä kiinnitetty erityistä huomiota wc-tilojen siivoukseen. Myös asiakkaat ovat toivoneet tähän lisäresursseja.

Olettehan varmistaneet, että tilojenne siivoustaajuus on tällä hetkellä riittävä? Jos teille herää siivousta koskeva koronaan liittyvä huoli tai tarve varmistaa yrityksen toiminta ja tuotanto, voi olla yhteydessä asiakkuuspäällikkö Petri Kaukoseen, petri.kaukonen@arkea.fi, tai 040 707 4981.