Arkea tuotantoauto

Arkean ykkösketju kurvaa jatkossa paikalle uudella ilmeellä

Published on 10.11.2020 - 08:53

Arkean tuotantoautot saavat marraskuussa kylkiinsä uudet teippaukset. Jatkossa katukuvassa ja asiakaskohteissa autojen kyljissä korostuvat paikallinen kiinteistönhoito-, talotekniikka-, toimitila- ja viherpalvelu sekä palvelutehtävissä olevat loistotyypit.

Tuotantoautoja koristi aikaisemmin vaaleanvihreä tapettimainen kuvio, johon oli haettu elementtejä kaikilta monipalveluyritys Arkean toimialoilta. Vihreä tapettikuosi on vuosien varrella herättänyt paljon keskustelua etenkin yhtiön sisällä ja huoltoautojen käyttäjät ovat kokeneet, että se ei täysin edusta yhtiön teknisempiä toimialoja. Kun tuotantoautojen uudelleenteippaus tuli ajankohtaiseksi, järjestettiin työntekijöiden keskuudessa kilpailu ajoneuvojen uusien teippausten ideointiin.

Henkilöstökilpailun tuloksena Arkean kiinteistönhoito-, talotekniikka- ja toimitilapalveluihin saatiin yli sata ideaa ja iskulausetta teippausten suunnittelun pohjaksi. Näitä mahtavia ideoita jalostamalla yhdessä mainostoimiston kanssa valikoitui autoihin uusi teippausilme, jossa korostuu Arkean palveluiden paikallisuus ja sitä tekevät loistotyypit. Mikäpä muu tiimistä loistotyyppejä tulisikaan kuin ykkösketju!

Aihseen liittyen: