Mike Wikstedt

Mike, LVI-asentaja

Published on 04.12.2020 - 08:36

Arkea tarjoaa kiinteistönhoito- ja talotekniikkapalveluita laajasti. LVI-työt ovat olennainen osa taloteknisiä palveluita ja tähän Arkealta löytyvät omat ammattilaiset. Yksi heistä on Mike Wikstedt, jonka päivittäiseen työhön kuuluvat monipuoliset LVI-asennustyöt. Pitkän LVI-alan työkokemuksen lisäksi Mikellä on rakennusalan ammattitutkinto ja hän on innokas harrastajapuuseppä. Kädentaitoja vaativat työt sujuvat siis myös sulavasti. 
 
Reilun kuukauden kokemuksen perusteella Mike on tyytyväinen uuteen työpaikkaansa.
 
- Oloni on todella tervetullut ja työyhteisö on valtavan miellyttävä. Kaikki mitä työstä oli ennakkoon keskusteltu, on pitänyt paikkansa, Mike iloitsee.
 
Ennen Arkealle siirtymistä Mike ehti työskennellä 21 vuoden ajan LVI-alan perheyrityksessä, jossa tehtäviin kuului käytännön putkitöiden lisäksi hallinnollisia tehtäviä ja mm. asiakassuhteiden hoitoa.
 
- Olen erittäin sosiaalinen luonne ja kaipaankin siksi vaihtelevaa työtä. Roolissani Arkealla saan olla tekemisissä ihmisten kanssa asiakaspalvelutyössä ja voin keskittyä työhöni täysillä. Isossa yrityksessä käytännön asiat luistaa ja eri toimialojen taitajat hoitavat oman hommansa tähdäten kohti yhteistä maalia.

- Parasta työssäni on ehdottomasti vaihtelevuus. Työkohteiden vaihtuminen pitää mielen virkeänä, kuten myös miellyttävä työyhteisö ja esimiehet.

Arkea oli Mikelle entuudestaan tuttu julkisomisteisena yhtiönä. Lisäksi samassa työpaikassa on viihtynyt pitkään myös lapsuudenystävä, joka on edennyt urallaan.
 
- Aina on kiva tietää, että työ tarjoaa myös kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia.
 
Miltä LVI-ala tulee tulevaisuudessa näyttämään?
 
-  Ihmiset tarvitsevat vettä ja lämpöä sekä toimivat viemärit. Vaikka talouden näkymät välillä ovatkin heikot, niin uskon alan tarjoavan aina töitä tekijöille. Kaupungit ovat täynnä vanhoja rakennuksia, joten etenkin saneerauspuolella puuhaa tulee olemaan aina.