Polkupyörä puutalon edustalla

Arkean vt. toimitusjohtajaksi Pirjo Kankaanranta

Published on 17.05.2023 - 10:06

Arkea Oy:n vt. eli virkaa tekevänä toimitusjohtajana aloittaa 1.6.2023 Pirjo Kankaanranta. Tällä hetkellä Arkean talousjohtajana toimivalla Kankaanrannalla on lähes 11 vuoden kokemus yhtiön palveluista, liiketoiminnasta ja henkilöstöstä. Kankaanrannan vt. toimitusjohtajan tehtävät jatkuvat toistaiseksi.

–Toimitusjohtajan vaihtuminen tarkoittaa aina muutosta. Tavoitteenani on varmistaa Arkean liiketoiminnan jatkuvuus niin, että täytämme asiakaslupauksemme ja tarjoamamme palvelut toimivat edelleenkin laadukkaasti, sanoo Pirjo Kankaanranta.

Pirjo Kankaanrannalla on pitkä kokemus Arkean palveluista ja liiketoiminnasta. Hän on toiminut talousjohtajana vuodesta 2012 lähtien vastuunaan yhtiön talous-, IT-, hankinta- ja hallinnolliset asiat.  Kankaanranta on koulutukseltaan ekonomi.

Arkean hallitus nimesi Kankaanrannan vt. toimitusjohtajaksi sen jälkeen, kun Tuija Rompasaari-Salmi ilmoitti jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät 31.5.2023.

– Haluamme varmistaa Arkean palvelutuotannon sujuvan jatkumisen. Pirjo Kankaanranta tuntee hyvin yhtiön toiminnan ja on näin luonteva valinta vt. toimitusjohtajaksi, sanoo Arkean hallituksen puheenjohtaja Kaisa Leiwo.

Yhteystiedot

  • hallituksen puheenjohtaja Kaisa Leiwo, Arkea Oy, p. 040 556 6697, kaisa.leiwo@kauppakamari.fi
  • talousjohtaja Pirjo Kankaanranta, Arkea Oy, p. 040 5875 950, pirjo.kankaanranta@arkea.fi