Kesärekryt 2023

Loistava kesäduuni Aurajoen rannoilla – Hae kesäsiivoojaksi Höyrylaiva Borelle ja muihin siivouskohteisiimme Turussa

Published on 03.03.2023 - 08:22

Haemme nyt kesäsiivoojia työskentelemään siivouskohteissamme Turussa. Kesäsiivoojana pääset tekemään loistavaa jälkeä monipuolisissa siivouskohteissamme esimerkiksi Höyrylaiva Boressa, kouluissa ja kulttuurikohteissa.

Tarjoamme kesätyöntekijöille monikulttuurisen työympäristön ja mukavat työkaverit!

Kesätyöpaikkamme ovat osa-aikaisia. Työvuoroja on tarjolla joustavasti sekä iltaisin että aamuisin.

Oletko etsimämme loistotyyppi?

Tärkein ominaisuutesi kesäsiivoojana on loistava asenne ja into oppia uutta. Perehdytämme ja koulutamme sinut työhön.

Arkealla jokainen työpäivä on erilainen. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta.

Millaista kesätyö Arkealla on?

Albiona Ahmeti muutti viime vuonna Kosovosta Suomeen ja aloitti jo pari viikkoa muuton jälkeen kesäsiivoojan työt. Sittemmin työt Arkealla ovat jatkuneet.

–Tein viime kesänä siivousta turkulaisissa kouluissa. Sain hyvän ja perusteellisen ohjauksen työhöni. Ensimmäiset viikot olivat todella kivoja ja sen jälkeen sain tehdä itsenäisemmin töitä. Pidin aamuvuoroista, koska minulla oli koko loppupäivä aikaa nauttia kesästä. Arkean kesätöissä tapasin paljon kivoja ihmisiä!

Emilia Valtomäki oli Arkean kesätyöntekijä viime vuonna. Kesän jälkeen työt Arkealla ovat jatkuneet osa-aikaisesti Turun kaupunginteatterin siivoojana.

–Kesätyö Arkealla toi mukavasti vastapainoa yliopisto-opiskeluilleni. Töiden sovittaminen omaan arkeeni on ollut joustavaa. On ollut kiinnostavaa päästä tutustumaan esimerkiksi kulttuurikohteisiin ja sairaanhoitoon siivoojan työn kautta. Kaiken lisäksi olen saanut mukavia työkavereita, joihin pidän yhteyttä myös vapaa-ajallani, kertoo Emilia.

Hae nyt!

Älä jää odottelemaan vaan hae kesäduunia jo nyt.

Asiantuntijamme Maiju Sinisalo kertoo lisää työtehtävistä, kohteista ja muista yksityiskohdista.

Ota yhteyttä Maijuun