Kiinteistönhoidon asiantuntijapalvelut

Kiinteistönhoidon asiantuntijapalvelut

Ihmiset toimivat parhaiten tiloissa, joissa olosuhteet ja tunne ovat kohdallaan. 

Teemme kaikkemme, jotta asiakkaan olosuhteet olisivat viihtyisät. Pitkän aikavälin olosuhdemittauksissa seuraamme esimerkiksi lämpötilan, kosteuden, hiilidioksidin ja paine-erojen muutoksia. Suoritamme myös ilmanvaihdon mittaus- ja säätötöitä varmistaaksemme iv-koneiden toimivan suunnitellulla tavalla.

 
Energiansäästö tuo suoraan säästöjä asiakkaillemme. Ydintoimintaamme kuuluvat vahvasti energianhallintapalvelut, joiden tuottamisesta vastaavat talotekniikka-asiantuntijamme. Energianhallinnassa seurataan ja optimoidaan eri energialajien kulutuksia tinkimättä sisäolosuhteista sekä etsitään monipuolisesti ratkaisuja rakennuksen energiatehokkuuden parantamiseksi.

Meiltä saat myös putkisto- ja lämpökamerakuvaukset. Salaojien, viemärien ja hulevesijärjestelmien kuvaaminen auttaa ennakoimaan mahdollisia ongelmia, sekä helpottaa piilevien vikojen löytämistä. Automaation etävalvonta tukee päivittäistä kiinteistönhoitoa teknisenä tukena yhdessä kiinteistönhoidon työnjohdon ja taloteknisen työnjohdon kanssa. Etävalvonta yhdessä 
kiinteistönhoidon kanssa varmistaa kohteiden tavoitteiden mukaiset sisäilmaolosuhteet, energianhallinnan sekä käyttäjätyytyväisyyden.

Sanna Lehtinen

palvelujohtaja
sanna.m.lehtinen@arkea.fi
040 148 6595