Kaasuhitsaus

LVI-palvelut

Ilmanvaihto on merkittävä tekijä sisäilman laadun varmistamisessa. Teemme ilmanvaihtokoneiden asennukset ammattitaidolla sekä uudis- että saneerauskohteissa. Määräaikaishuoltotoiminta takaa ilmanvaihdon, jäähdytys- ja kostutuslaitteiden 
toimivuuden ja reagoimme nopeasti akuutteihin vikatilanteisiin. Talotekniikkaosaajamme tekevät asiantuntevasti IV-koneiden säätölaitetyöt.

Meillä on vankka kokemus vesi- ja viemäriverkostojen saneeraus- ja korjaustöistä. Asentajamme taitavat kaikkien käytössä olevien materiaalien liitostyöt puristusliitoksista aina erilaisiin hitsaustapoihin. Suoritamme myös erilaiset putkistokuvaukset ja huollamme kaikenlaiset pumppaamot ja erottimet. 

Tavoitteenamme on olla mukana tuottamassa vihreämpää ja taloudellisempaa lämpöä. Teemme lämmityslaitteiden asennuksia ja huoltoja. Lämmitysjärjestelmien muutosratkaisut suoritetaan aina mahdollisuuksien mukaan uusiutuvaa energiaa hyödyntäen. Vaihdamme vanhat öljy- ja sähkölämmityskeskukset uusiutuvaa energiaa hyödyntäviin laitoksiin ja osaamiseemme kuuluvat myös erilaiset patteri- ja lattialämmitysverkostot. Meiltä saat myös kaukolämpökeskusten ja lämmönsiirtopakettien asennukset ja huoltotyöt. 

LV-kuntotutkimuksemme paljastavat lämpö- ja vesijärjestelmien kunnon ja piilevät ongelmat. Kuntotutkimus tukee elinkaarimallin mukaista suunnitelmallisuutta ja on mukana varmistamassa rakennuksesi toimintaa pitkälle tulevaisuuteen.

Antti Eklund

palveluesihenkilö
antti.eklund@arkea.fi
040 708 8412

Sanna Lehtinen

palvelujohtaja
sanna.m.lehtinen@arkea.fi
040 148 6595