Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Arkea lahjoitti joulukorttirahat Hope ry:lle

Arkea lahjoitti joulukorttirahat Hope ry:lle

Uutiset

Arkea lahjoittaa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden joulukortteihin varatun rahasumman yhteensä 1 500 euroa Hope ry:lle. Lahjoitetuilla varoilla tuetaan vähävaraisia perheitä.

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Yhdistys pyrkii lahjoitusten avulla tekemään todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Hope jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

– Kuten kaikki tietävät epidemia on värittänyt voimakkaasti vuotta 2020. Epidemian vaikutukset koskettavat hyvin laajalti, mutta vaikeimmin jo entuudestaan hankalassa tilanteessa olevia. Tästä syystä haluamme tänä vuonna antaa tukemme Hope ry:lle, kertoo Arkean toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi.

Arkean arvojen mukaisesti yhtiössä kannetaan vastuuta yritystoiminnan monella eri sektorilla. Yhtiölle erilaisten toimijoiden tukeminen paitsi joulun alla mutta myös mahdollisuuksien mukaan vuoden mittaan, on yksi tapa kantaa yhteiskunnallista vastuuta.

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää