Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Arkean vt. toimitusjohtajaksi Pirjo Kankaanranta

Arkean vt. toimitusjohtajaksi Pirjo Kankaanranta

Uutiset

Arkea Oy:n vt. eli virkaa tekevänä toimitusjohtajana aloittaa 1.6.2023 Pirjo Kankaanranta. Tällä hetkellä Arkean talousjohtajana toimivalla Kankaanrannalla on lähes 11 vuoden kokemus yhtiön palveluista, liiketoiminnasta ja henkilöstöstä. Kankaanrannan vt. toimitusjohtajan tehtävät jatkuvat toistaiseksi.

–Toimitusjohtajan vaihtuminen tarkoittaa aina muutosta. Tavoitteenani on varmistaa Arkean liiketoiminnan jatkuvuus niin, että täytämme asiakaslupauksemme ja tarjoamamme palvelut toimivat edelleenkin laadukkaasti, sanoo Pirjo Kankaanranta.

Pirjo Kankaanrannalla on pitkä kokemus Arkean palveluista ja liiketoiminnasta. Hän on toiminut talousjohtajana vuodesta 2012 lähtien vastuunaan yhtiön talous-, IT-, hankinta- ja hallinnolliset asiat.  Kankaanranta on koulutukseltaan ekonomi.

Arkean hallitus nimesi Kankaanrannan vt. toimitusjohtajaksi sen jälkeen, kun Tuija Rompasaari-Salmi ilmoitti jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät 31.5.2023.

– Haluamme varmistaa Arkean palvelutuotannon sujuvan jatkumisen. Pirjo Kankaanranta tuntee hyvin yhtiön toiminnan ja on näin luonteva valinta vt. toimitusjohtajaksi, sanoo Arkean hallituksen puheenjohtaja Kaisa Leiwo.

Yhteystiedot

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää