Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Innovatiivista ikkunanpesua Arkealta

Innovatiivista ikkunanpesua Arkealta

Siivouspalvelut

Viime vuosina Arkean ikkunanpesua on viety uudelle tasolle. Lähtökohtana on ollut helppous niin asiakkaalle kuin henkilöstöllekin sekä työturvallisuus.

–  Tältä pohjalta selvitimme uusimpia mahdollisuuksia ja päädyimme jo 2016 hankkimaan aikaisempaan verrattuna täysin erilaisen ikkunanpesujärjestelmän, kertoo Arkean siivouspalvelun palvelujohtaja Sari Silén.

Järjestelmän oivallisuus piilee siinä, että kyse ei ole järeästä laitteistosta, vaan hyvin helposti käyttöön otettavasta näppärästä järjestelmästä. Ikkunanpesujärjestelmällä pystyy pesemään maassa seisten laseja kymmenen metrinkin korkeudesta eli noin kolmanteen kerrokseen asti. Nostimen avulla ylettyy toki vieläkin korkeammalle.

Peseminen on vaivatonta ja nopeaa

– Itse peseminen on nopeaa ja vaivatonta, sillä puhdistukseen ei käytetä erillisiä puhdistusaineita, vaan puhdistettua vettä. Tämän ansiosta pintoja ei tarvitse esimerkiksi kuivata lainkaan. Jälki on puhdasta, eikä laseihin jää epäpuhtauksia tai pisarajälkiä, Arkean työnjohtaja Oili Toivonen kuvailee.

Järjestelmän käyttöönottaminen käy myös helposti. Käytännössä tarvitaan vain täysi tankillinen vettä, joka tarpeen vaatiessa kulkee auton mukana. Pesurin etu on myös se, että sillä voidaan pestä ikkunoita alkukeväästä pitkälle syksylle. Toki tyypillisesti ikkunoihin kiinnitetään valon lisääntyessä enemmän huomiota keväisin ja kesäisin.

Pesijän ergonomiasta Arkealla on huolehdittu erilaisten lisälaitteiden avulla. Käytössä on mm. teleskooppilasit, jotka vähentävät niskan seudun kuormitusta, kun pesijän ei tarvitse kääntää pestessä katsetta ylöspäin. Lisäksi ”ongeksi” kutsutun apuvälineen avulla pesurin teleskooppivartta voi keventää. Tämä vähentää fyysistä kuormitusta, etenkin kun pestään korkealta.

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä Arkean siivouspalveluihin ja pyydä tarjous!
Oili Toivonen, oili.toivonen@arkea.fi; 040 138 5692

Katso video ikkunanpesujärjestelmästä

 

 

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää