Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Olisiko aika päästää kevätaurinko sisään?

Olisiko aika päästää kevätaurinko sisään?

Siivouspalvelut

Aurinko lämmittää jo mukavasti kaduilla. Pitenevät päivät valaisevat vähitellen myös toimiston – ellei ikkunoiden pesu ole päässyt unohtumaan. Jos kevätaurinko ei pääse piristämään toimiston tunnelmaa likaisten ikkunoiden läpi, on nyt juuri oikea hetki tehdä asialle jotain.   

Ikkunoiden pesu on järkevää tilata ajoissa, jotta aikataulu voidaan suunnitella juuri sinulle sopivaksi. Aikataulupaineita ikkunoiden pesulle voi aiheuttaa esimerkiksi tulossa oleva tapahtuma: puhtaat ikkunat antavat toimiston juhlailmeelle viimeisen silauksen oli kyseessä sitten henkilöstön kesäjuhla tai asiakastapahtuma.

Arkean ikkunapesuri hoitaa homman ulkona

Arkean siivouspalvelu pyrkii aina järjestämään ikkunoiden pesun siten, että siitä on asiakkaalle mahdollisimman vähän häiriötä. Ulkopuolelta ikkunoiden pesu on useimmiten helppo homma, ja järjestyy helposti.

Arkean ikkunanpesurilla päästään jopa kymmeneen metriin eli suunnilleen kolmanteen kerrokseen asti maasta käsin ilman henkilönostinta. Näin työ hoituu nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ikkunanpesuri käyttää puhdistettua vettä, joka ei jätä pisarajälkiä vaan voi kuivua ikkunaan. Pesuri pumppaa veden vartta pitkin ylös ja sen pehmeä harja puhdistaa ikkunat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Ikkunat puhdistuvat vaikka kesälomien aikaan

Sisätiloissa pesua täytyy usein hieman suunnitella, sillä esimerkiksi ikkunoiden edessä olevia työpöytiä saatetaan joutua tyhjentämään ja ehkä jopa siirtämään.

Kun ikkunoiden pesu aikataulutetaan ajoissa, se voidaan ajoittaa esimerkiksi siten, että ikkunat pestään sitä mukaan, kun ihmiset pitävät lomiaan. Kun pesu tehdään muun siivouksen yhteydessä, siivoja voi tarkkailla henkilöstön lomia, ja näin aikataulut saadaan helposti natsaamaan ja ikkunat puhtaaksi mahdollisimman pienellä häiriöllä.

Olisiko aika päästää aurinko sisään? Ota yhteyttä ja sovi itsellesi sopivin aika!  

työnjohtaja
Timo Salminen
puh. 040 144 7401

Katso video ikkunan pesurista

 

Lue myös

Siivouspalvelut

Arkean siivoojien työkaveri Cobotti tehostaa imurointia ja pitää tekstiililattiat puhtaina

Lue lisää
Ekokompassin logo
Uutiset

Arkean kiinteistö- ja siivouspalvelut saivat Ekokompassi-ympäristösertifikaatin

Lue lisää
Turun tuomiokirkko ja jokiranta
Uutiset

Arkea sitoutuu vahvasti Turun kaupungin ilmastotyöhön

Lue lisää