Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Tekniikkamiehemme hoitavat suuret ja pienet projektit jakoavaimen tai ruuvimeisselin käänteessä

Tekniikkamiehemme hoitavat suuret ja pienet projektit jakoavaimen tai ruuvimeisselin käänteessä

Arkealaiset

Maaliskuussa osana Arkean kiinteistöpalvelua aloitti vielä toistaiseksi pienilukuinen, mutta palvelutarjoamaltaan sitäkin kattavampi ryhmä. Meiltä voi nyt tilata talotekniikkatöitä myös sähkön, veden, ilmanvaihdon sekä kylmä- ja rakennustekniikan saralta.

Palvelumme kulminoituu todellisiin tekijöihin, joiden monimuotoinen työkokemus eri tekniikka-alan yrityksistä ja erilaisista tehtävistä sekä työkohteista saa vaativatkin tehtävät toteutumaan jakoavaimen tai ruuvimeisselin käänteessä. Talotekniikkaporukallamme on erikoisosaamista  vedestä sähköön ja kuumasta kylmään. Toteutukseen meillä päätyy lähtökohtaisesti kaikki pienistä korjauksista suuriin projekteihin. Kyseessä voi olla hanakorjaus tai pistorasian vaihto, linjasaneeraus tai projektisähköistys sekä kaikki siltä väliltä. Rakentamisen palveluissa teemme pääasiassa tilamuutoksia ja korjauksia. Palvelumme on kokonaisvaltaista korjausrakentamista kaikilla palvelualoilla.

Meidän kanssa ei tarvitse tehdä pitkiä sopimuksia, vaan teemme myös keikkaa olit sitten uusi tai vanha asiakkaamme. Mitä meiltä et saa, sitä et tarvitse.

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää