Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Tekniikkamiehemme hoitavat suuret ja pienet projektit jakoavaimen tai ruuvimeisselin käänteessä

Tekniikkamiehemme hoitavat suuret ja pienet projektit jakoavaimen tai ruuvimeisselin käänteessä

Arkealaiset

Maaliskuussa osana Arkean kiinteistöpalvelua aloitti vielä toistaiseksi pienilukuinen, mutta palvelutarjoamaltaan sitäkin kattavampi ryhmä. Meiltä voi nyt tilata talotekniikkatöitä myös sähkön, veden, ilmanvaihdon sekä kylmä- ja rakennustekniikan saralta.

Palvelumme kulminoituu todellisiin tekijöihin, joiden monimuotoinen työkokemus eri tekniikka-alan yrityksistä ja erilaisista tehtävistä sekä työkohteista saa vaativatkin tehtävät toteutumaan jakoavaimen tai ruuvimeisselin käänteessä. Talotekniikkaporukallamme on erikoisosaamista  vedestä sähköön ja kuumasta kylmään. Toteutukseen meillä päätyy lähtökohtaisesti kaikki pienistä korjauksista suuriin projekteihin. Kyseessä voi olla hanakorjaus tai pistorasian vaihto, linjasaneeraus tai projektisähköistys sekä kaikki siltä väliltä. Rakentamisen palveluissa teemme pääasiassa tilamuutoksia ja korjauksia. Palvelumme on kokonaisvaltaista korjausrakentamista kaikilla palvelualoilla.

Meidän kanssa ei tarvitse tehdä pitkiä sopimuksia, vaan teemme myös keikkaa olit sitten uusi tai vanha asiakkaamme. Mitä meiltä et saa, sitä et tarvitse.

Lue myös

Siivouspalvelut

Arkean siivoojien työkaveri Cobotti tehostaa imurointia ja pitää tekstiililattiat puhtaina

Lue lisää
Ekokompassin logo
Uutiset

Arkean kiinteistö- ja siivouspalvelut saivat Ekokompassi-ympäristösertifikaatin

Lue lisää
Turun tuomiokirkko ja jokiranta
Uutiset

Arkea sitoutuu vahvasti Turun kaupungin ilmastotyöhön

Lue lisää