Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Työkaveri innosti Makerin opiskelemaan ammattitutkinnon

Työkaveri innosti Makerin opiskelemaan ammattitutkinnon

Arkealaiset

Maker Patut aloitti siivoojana Arkealla elokuussa 2020. Yhtiö on vielä vieras, mutta työstä hän on pitänyt.
 
– Tunnen vain muutamia henkilöitä yhtiöstä. Minulla on kuitenkin mukavat työkaverit, työ ja asiakkaat.
 
Maker työskentelee koulukohteessa, jossa on varsin monipuolisia siivottavia tiloja keramiikka- ja maalausluokista perinteisempiin koululuokkiin. Opastajana työssä Makerilla on esimiehen lisäksi pitkän kokemuksen omaava Seija Talvitie. 
 
– En ole aikaisemmin tehnyt pelkkää siivoustyötä, mutta työskennellessäni suntiona Jyväskylän seurakunnalla tehtävään kuului myös siivousta. Sitä ennen työskentelin kiinteistönhoidon parissa seitsemän vuoden ajan Jyväskylässä, maaliskuussa Turkuun muuttanut Maker kertoo.
 
Makerilla on entuudestaan kiinteistönhoidon ja suntiontyön ammattitutkinnot ja nyt hän suorittaa parhaillaan oppisopimuksella muiden opintojen päälle toimitilahuoltajan ammattitutkintoa. 

Innoittajana opintoihin on ollut työkaveri Seija, joka toimii myös Makerin työpaikkaohjaajana. Opintoihin Maker suhtautuu rauhallisesti: Ne valmistuvat kätevästi työn ohessa siinä tahdissa kuin hän itse haluaa.
 
– Siivouksessa parasta on se, että saa tehdä puhdasta ja sitä kautta hyvää muille. Kun teen työtä, myös sydämeni tekee työtä, Maker pohtii.
 
– Maker on kyllä huipputyyppi! Hän on huolellinen, innokas oppimaan ja halukas kehittymään, kehuu palveluesimies Anne Jussi ja lisää että myös asiakkaalta on tullut kiitosta Makerin työstä.
 
 

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää