Ruokapalvelu tuo hyvää arkea

Ruokapalvelumme valmistaa 700 ammattilaisen voimin vuosittain 14,1 miljoonaa ateriaa monessa eri toimipisteessämme. Massiivisesta annosmäärästä huolimatta, jokainen ateria on tarkkaan mietitty vastaamaan asiakkaan toiveita sekä ikäryhmän ravitsemuksellisia tarpeita.

Asiakaskohderyhmämme on laaja ja kattaa koko elinkaaren. Valmistamme ruokaa päiväkoteihin, kouluihin, sairaaloihin, henkilöstöravintoloihin, vanhainkoteihin ja palvelutaloihin. Lisäksi tuotamme kotipalveluaterioita sekä kokous- ja tilaustarjoiluita pieneen ja suureen tapahtumaan.

Meiltä löytyy pitkäaikaista ammattitaitoa ja kokemusta onnistuneen ruokapalvelun toteuttamiseen luotettavasti ja sujuvasti vuoden jokaisena päivänä niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Kestävä kehitys on olennainen osa toimintaamme

Vastuullisuus on tärkeä osa Arkean ruokapalveluita. Ympäristön huomioiminen on osa prosessejamme ja kuuluu jokaisen työhön. Lisäksi ruokapalvelullamme on linjaus luomu- ja lähiruoan käytön sekä omavalmistuksen osuuden lisäämiseksi. Arkean ruokapalvelu on mukana ammattikeittiöille tarkoitetussa Portaat luomuun -ohjelmassa. Näin asiakas voi yhteistyössä kanssamme ottaa vastaan haasteen eettisestä ja yhteiskunnallisesta vastuusta.

Aiheeseen liittyen:

 

Miltä kouluruoka näyttää 50 vuoden kuluttua? - Vastaa kyselyyn 31.8. mennessä ja voita menukortti Food & Fun -tapahtumaan
 

Tänä Arkean Food & Fun -teema on tulevaisuuden kouluruoka. Halueamme tutkia tulevaisuuden ruokatrendejä ja tulevaisuuden ruokaa. Ympäristö muuttuu jatkuvasti ja se vaikuttaa myös ruokatrendeihin. Toisaalta ruokatuotantoon kehitetään jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Lapset ovat olennaisessa osassa määrittelemässä tulevaisuuden ruokamaisemaa. Arkea on alueellisesti merkittävä ruoka-alan toimija. Näemme tärkeäksi olla mukana kuulemassa, vaikuttamassa ja luomassa tulevaisuuden ruokaa. Tästä syystä kysymme yhdessä Food & Fun organisaation kanssa lapsilta ja aikuisiltakin, miltä näyttää tulevaisuuden kouluruoka-annos.

Kyselyyn vastaamalla voit voittaa 4 hengen menukortin syksyn Food & Fun –tapahtumaan (arvo 208 €) tai 2 pääsylippua Flow Parkiin (arvo 50 €)