Ruokapalvelu tuo hyvää arkea

Ruokapalvelumme valmistaa 700 ammattilaisen voimin vuosittain 14,1 miljoonaa ateriaa monessa eri toimipisteessämme. Massiivisesta annosmäärästä huolimatta, jokainen ateria on tarkkaan mietitty vastaamaan asiakkaan toiveita sekä ikäryhmän ravitsemuksellisia tarpeita.

Asiakaskohderyhmämme on laaja ja kattaa koko elinkaaren. Valmistamme ruokaa päiväkoteihin, kouluihin, sairaaloihin, henkilöstöravintoloihin, vanhainkoteihin ja palvelutaloihin. Lisäksi tuotamme kotipalveluaterioita sekä kokous- ja tilaustarjoiluita pieneen ja suureen tapahtumaan.

Meiltä löytyy pitkäaikaista ammattitaitoa ja kokemusta onnistuneen ruokapalvelun toteuttamiseen luotettavasti ja sujuvasti vuoden jokaisena päivänä niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Kestävä kehitys on olennainen osa toimintaamme

Vastuullisuus on tärkeä osa Arkean ruokapalveluita. Ympäristön huomioiminen on osa prosessejamme ja kuuluu jokaisen työhön. Lisäksi ruokapalvelullamme on linjaus luomu- ja lähiruoan käytön sekä omavalmistuksen osuuden lisäämiseksi. Arkean ruokapalvelu on mukana ammattikeittiöille tarkoitetussa Portaat luomuun -ohjelmassa. Näin asiakas voi yhteistyössä kanssamme ottaa vastaan haasteen eettisestä ja yhteiskunnallisesta vastuusta.

Aiheeseen liittyen: