Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Argnes Ahmeti opiskelee puhtausalaa työn ohessa

Argnes Ahmeti opiskelee puhtausalaa työn ohessa

Arkealaiset

Argnes Ahmeti työskentelee Arkean siivoojana Turussa. Kohteina hänellä ovat Mikaelin koulu ja Käsityöläismuseo. Argnes muutti Suomeen kotimaastaan Kosovosta vain vähän yli vuosi sitten ja sai nopeasti töitä Arkealta.

Keväällä Argnes päätti lähteä hakemaan lisäosaamista Turun aikuiskoulutuskeskuksesta. Hän pääsi mukaan englanninkieliseen oppisopimuskoulutukseen ja opiskelee nyt puhtausalaa töiden ohessa.

–Opiskelua on yleensä yhtenä iltapäivänä viikossa. Koulussa käyminen rytmittää mukavasti työtä ja saan tutustua samalla uusiin ihmisiin. Työkin sujuu entistä paremmin, kun pääsen soveltamaan koulussa opittua heti käytännössä, Argnes kertoo.

Oppisopimuskoulutuksessa on tähän mennessä opiskeltu muun muassa työmenetelmiä, työvälineitä ja siivouskemikaalien käyttöä.

Argnes kertoo, että hän hakeutui oppisopimuskoulutukseen aloittamalla keskustelun palveluohjaajansa kanssa. Valmistuminen on näillä näkymin luvassa jo syksyllä. Työhönsä kehittäen suhtautuva Argnes kertoo nauttivansa siitä, kun pääsee tekemään asioita koko ajan vähän paremmin.

–Olen muun muassa ehdottanut Mikaelin koulun opettajille, miten kannattaa valmistella koululuokkia ja esim. valkotauluja siivousta varten niin että kaikkien arki on mahdollisimman sujuvaa, Argnes kertoo.

Lue lisää Arkean siivouspalveluista täältä.

Kiinnostaako työpaikka Arkealla? Tule meille töihin.

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää