Kotipalveluateria

Ruokapalvelut senioreille

Valmistamme ikäihmisille ruokaa hyvinvointikeskuksiin, erilaisiin hoivapalveluihin sekä kotipalveluaterioiksi. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ikäihmisten ruokapalveluiden suunnittelussa noudatamme kansallisia ravitsemussuosituksia.

Ateriasuunnittelussa otamme huomioon asiakkaiden yksilölliset ruokailutottumukset ja ravitsemukselliset erityispiirteet, erityisruokavaliot sekä ruoan rakenteelliset tarpeet.

Ikäihmisten hoivapalvelut

Hoivapalveluissa tarjottu ruoka kattaa ikäihmisen koko päivän ravinnontarpeen. Arkea valmistaa ateriat hoivapalveluihin sopimuksen mukaan. Valmistamiimme aterioihin voivat sisältyä aamupala, lounas, iltapäivän välipala, päivällinen sekä iltapala. Ruoka on terveellistä, turvallista, täysipainoista ja vaihtelevaa kotiruokaa, joka huomioi asiakkaiden ravitsemukselliset erityispiirteet.

Ruokalistan suunnittelu perustuu kansallisiin ravitsemushoitosuosituksiin ja listassa huomioidaan vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlapäivät. Jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioidaan erityisruokavalioiden osalta.

Aiheeseen liittyen:

Hyvinvointikeskusten ruokapalvelut

Huolehdimme Turun kaupungin hyvinvointikeskusten ruokapalveluista. Jokainen turkulainen eläkeläinen on tervetullut ruokailemaan Lehmusvalkamaan. Kummassakin hyvinvointikeskuksessa on arkisin tarjolla kaksi eri lounasvaihtoehtoa sekä aamupala. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä tarjolla on vain yksi ateriavaihtoehto.

Lehmusvalkama

Karviaiskatu 7, Turku
puh. 040 170 4634

Aamupala
ma–pe klo 8.00–9.00,
la–su klo 8.15–9.00

Lounas arkisin klo 11.00–13.00,
la–su klo 11.00–12.30

Kotiateriapalvelut

Arkea valmistaa kotiin kuljetettavia aterioita Naantaliin sekä Peruskuntayhtymä Akselin alueelle. Asiakkaan kotikunta huolehtii asiakkaidensa ateriapalveluhakemuksesta.

Kotipalveluateria sisältää pääruoan, salaatin ja jälkiruoan. Ateriaan ei sisälly ruokajuomia, leipää eikä ravintorasvaa. Keittolounaan lisänä on leipä ja leikkele.

Ruoka on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja antaa voimaa päivittäisiin askareisiin. Ruokalistasuunnittelussa otamme huomioon ikäihmisten makutottumukset, eri ruokalajien vaihtelevuuden, ruoan ravitsemuksellisuuden, asiakkaiden toiveet sekä vuodenajat. 

Kotipalveluaterioiden peruutukset ym.

Arkea Ateriapalvelu
p. 040 827 2312 päivystysaika arkisin klo 8.00–15.00
hallinto.ruokapalvelu@arkea.fi

Aiheeseen liittyen: