Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Nyt on oikea aika varata ikkunanpesu – Arkean tiimi hoitaa pesun tehokkaasti, vaivattomasti ja turvallisesti

Nyt on oikea aika varata ikkunanpesu – Arkean tiimi hoitaa pesun tehokkaasti, vaivattomasti ja turvallisesti

Siivouspalvelut

Lähiviikkoina on riittänyt aurinkoa ja lämpöä. Valon lisääntyessä kevätaurinko paljastaa kuitenkin myös pesemättä jääneet ja likaiset ikkunat. Nyt onkin oikea aika varata ikkunanpesu – Arkea hoitaa asian niin, että sinä voit ottaa rennosti ja pääset nauttimaan loistavasta jäljestä.

Arkean Ikkunanpesutiimi on juuri aloittanut kiireisen ikkunanpesukauden. Ikkunoita pestään pitkälle syksyyn asti asiakkaiden toiveiden mukaan. Arkealaiset voivat pestä useammankin rakennuksen ikkunat päivän aikana.

–Hoidamme ikkunanpesut niin toimistoissa, teollisuuskohteissa, oppilaitoksissa kuin asunto-osakeyhtiöissäkin. Ikkunanpesu hoidetaan aina asiakkaan aikataulun mukaan ja yhdessä suunnitellen, kertoo ikkunanpesutiimin työnjohtaja Oili Toivonen.

Ikkunanpesutiimillä on käytössään pesuri, jossa käytettävä vesi suodatetaan puhdasvesisuodattimen läpi. Näin pestävään ikkunaan ei jää lainkaan pisarajälkiä eikä pesuaineita. Ikkunanpesurilla yltää pesemään ikkunat ulkona maasta käsin aina kolmanteen kerrokseen asti.

Katso videolta, miten toimii tehokas, vaivaton ja turvallinen ikkunanpesuri.

Sisätilojen ikkunoiden pesut kannattaa ajoittaa esimerkiksi lomakauteen.

–Sisätiloissa pesua täytyy usein hieman suunnitella ja aikatauluttaa etukäteen. Voimme suorittaa ikkunanpesun niin, että kohteessa työskentelevät ovat pesun aikana lomalla ja että pesu on asiakkaalle mahdollisimman sujuvaa, sanoo Toivonen.

Kun suunnitellaan uuden kohteen ikkunanpesua, Oili Toivonen käy aina tiiminsä kanssa paikan päällä tutustumassa kohteeseen. Työntekijät tuntevat kaluston hyvin ja osaavat kertoa tarkasti, mitä ottaa huomioon pesua suunnitellessa. Tutuissa kohteissa homma hoituu rutiinilla.

–Meillä on todella hyvä ja osaava työporukkaa. Teemme työtämme ilolla ja näin pesujälkikin on laadukasta.

Onko sinulla tarvetta ikkunanpesulle? Ota yhteyttä Oiliin.  

Oili Toivonen, työnjohtaja
puh. 040 144 7401

Lue myös

Uutiset

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi Alltimen ja Arkea Oy:n liiketoimintakaupan

Lue lisää
Uutiset

Arkea Oy myy kiinteistö- ja siivouspalveluliiketoiminnot Alltime Kiinteistöpalvelut Oy:lle

Lue lisää
Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää