Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Ajankohtaista  >  Siivouksen erikoisjoukot ratkaisevat haastavatkin tilanteet

Siivouksen erikoisjoukot ratkaisevat haastavatkin tilanteet

Siivouspalvelut

Arkean erikoissiivouksiin keskittyvä tiimi hoitaa ammattitaidolla vaativiakin tehtäviä. Palveluihin kuuluu perinteisten lattioiden pesujen ja suojauksien ja tekstiilipintojen puhdistusten lisäksi tilojen loppu- ja käyttöönottosiivoukset, yläpölyjen poistot, sekä haasteellisempienkin ikkunoiden pesut. Uusimpana palveluna tarjoamme myös kuitusiivouksia.

– Kuitusiivousta tarvitaan, kun sisäilmassa havaitaan epäpuhtauksia, jotka ylittävät sisäilmalle asetetun raja-arvon. Kuitusiivouksella puhdistetaan pinnoilta terveydelle haitalliset kuidut, kertoo palveluesimies Katri Kallio.

Haitallinen pöly tai haitalliset kuidut ovat usein peräisin esimerkiksi rakennuksen katon tai seinien eristeistä ja ne voivat päästä sisäilmaan esimerkiksi ilmanvaihtokanavista tai rikkoutuneista rakenteista. Ammattimaisella kuitusiivouksella varmistetaan tilojen terveysturvallisuus.

– Kuitusiivous on erikoissiivousta, jossa keskiössä ovat suojautuminen, työskentelytekniikat sekä työjärjestys. Onnistunut lopputulos edellyttää huolellisuutta läpi koko prosessin, kertoo Arkean erikoissiivouksista vastaava työnjohtaja Oili Toivonen.

– Kuitusiivoustyössä palkitsevinta on tieto siitä, että asiakkaat saavat palata turvallisiin tiloihin työmme päätteeksi, kertoo erikoissiivoustiimi.

Ikkunat puhdistuvat helposti ja nopeasti

Arkean siivouksen erikoisjoukot keskittyvät kesäkaudella ikkunanpesuihin. Arkealla on käytössä ikkunanpesulaitteisto, jolla voidaan maasta käsin pestä ikkunoita, jopa kymmenen metrin korkeuteen asti. Välillä pitää toki päästä tätäkin korkeammalle ja silloin apuna on tarpeenmukainen nostinkalusto.

Kesän ikkunanpesu-urakka on sujunut hyvin ja asiakkailta on tullut kiitosta, iloitsee Toivonen. Samalla hän muistuttaa, että ensi kesän kalenteri alkaa jo pikku hiljaa täyttyä, joten ikkunanpesutilaukset kannattaa tehdä ajoissa.

– Olemme ammattitaitoisia, suunnittelemme, mitä teemme, huolehdimme tarvittavat kadunsulkuluvat ja asiakas saa näin meiltä koko paketin ilman, että hänen tarvitsee itse huolehtia mistään, päättää erikoissiivoustiimi.

Lue myös

Ruokapalvelut

Arkea on mukana ilmastokestävässä ruokahankkeessa

Lue lisää
Siivouspalvelut

Arkean siivoojien työkaveri Cobotti tehostaa imurointia ja pitää tekstiililattiat puhtaina

Lue lisää
Ekokompassin logo
Uutiset

Arkean kiinteistö- ja siivouspalvelut saivat Ekokompassi-ympäristösertifikaatin

Lue lisää