Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Kiinteistöpalvelut  >  Kiinteistönhoito
Modernit kerrostalorakennukset vihreällä asuinalueella kaupungissa.

Kiinteistönhoito

Paikallisesti parasta palvelua!

Meiltä saat kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa joustavasti ja ripeästi. Huolehdimme kiinteistösi toimivuudesta kokemuksella ja ammattitaidolla.

Arkean kiinteistöpalvelut sosiaalisessa mediassa

Meillä on pitkät perinteet kiinteistöjen hoidosta ja toimimmekin hyvin erilaisissa toimintaympäristöissä.

Pystymme reagoimaan tarpeisiinne nopeasti ja tarjoamaan juuri teille sopivan kiinteistöhoitopaketin monivuotisen ja laaja-alaisen kokemuksemme pohjalta.

Lähtökohtiamme on olla joustava, avoin ja asiakaslähtöinen. Vastaamme asiakkaidemme kiinteistöjen kaikista sisätöistä pitäen sisällään kiinteistön ylläpidon päivittäiset ja kuukausitason huoltotyöt sekä kiinteistöjen talotekniset vuosityöt. 

Automaation etävalvonta tukee päivittäistä kiinteistönhoitoa ja on omalta osaltaan varmistamassa hyviä sisäilmaolosuhteita sekä energianhallintaa.  

Kiinteistöhuollon päivystys keskittyy tehtävissään ensisijaisesti kohteen omaisuusvahinkojen estämiseen sekä turvallisuuden ja terveyden turvaamiseen.

Päivystysryhmämme koostuu omista kiinteistönhoitajista ja asentajista, jotka omaavat jokainen kattavan taloteknisen osaamisen sekä erityisalojen osaamista. 

Kiinteistöjesi ulkoalueet antavat ensivaikutelman kiinteistöjen laadukkaasta hoidosta. Meille turvallisuus, siisteys, toimivuus ja viihtyisyys ovat tärkeitä.

Vastaamme asiakkaidemme kiinteistöjen piha-alueiden päivittäisestä puhtaanapidosta, koneellisesta harjauksesta ja pesusta, sekä kausiluontoisista töistä, kuten lehtienpoistosta ja hiekoitushiekan poisharjauksesta.

Talvikautena suoritamme lumenauraukset, liukkaudeneston sekä lumensiirrot ja -poiskuljetukset kohteelle erityisesti suunnitellulla ja sopivalla konekannalla. 

Palveluihimme kuuluvat asiakkaidemme nurmialueiden leikkaukset ja ylläpito sekä pensaiden ja istutusten hoito.

Turvallisen ja viihtyisän pihan ylläpitämiseksi tarjoamme pihan suunnittelupalveluja, kunnossapitoa, puiden leikkuuta ja kaatoa sekä viherrakennustöitä pienimuotoisista muutoksista vaativampiin kokonaisuuksiin.

Kiinteistösi Ykkösketjussa tapahtuu

Arkealaiset

Vahtimestari on oppilaitoksen tuki ja turva

Lue lisää
Kiinteistöpalvelut

”Kiinteistönhoitajat ovat tärkeä linkki meidän ja asukkaiden välillä” – TYS tarjoaa mutkatonta asumista opiskelijoille

Lue lisää
Arkealaiset

”Jokainen päivä on uusi seikkailu”

Lue lisää