Siirry pääsisältöön
Arkea  >  Kiinteistöpalvelut  >  Toimitilapalvelut

Toimitilapalvelut

Paikallisesti parasta palvelua!

Tarjoamme kokonaisvaltaiset toimitilapalvelut aina aulapalveluista vahtimestareihin ja järjestyksenvalvontaan asti.

Arkean kiinteistöpalvelut sosiaalisessa mediassa

Aulapalveluiden toimintamalli suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Aulapalvelumme varmistaa kokousten sujuvuuden, vieraiden vastaanoton ja turvallisen työympäristön.

Palvelu voidaan toteuttaa myös käyttämällä aulapalveluvartijoita, jolloin saadaan kohotettua asiakkaan turvallisuustasoa. Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset kalustejärjestely- ja kuljetustehtävät.

Pystymme vastaamaan asiakkaiden erityistoiveisiin esimerkiksi kielitaidon ja tietoteknisen osaamisen osalta. Haluamme toiminnallamme tukea ja kehittää asiakkaidemme yritysturvallisuutta. 

Järjestyksenvalvontapalvelumme rakennetaan aina asiakkaan toivomusten mukaan, oli kyseessä sitten isompi yleisötilaisuus tai pienempi kokoontuminen.

Perinteisen järjestyksenvalvontatoiminnan lisäksi tarjoamme tilaisuuksien avustavia palveluita kuten narikka-, aula-, ensiapu-, opastus-, järjestely- ja siivouspalvelut.

Voimme ottaa kokonaisvastuun tapahtumaturvallisuudesta ja siihen liittyvistä muista palveluista ja autamme tapahtuman suunnittelussa ja järjestämisessä. Hyvin hoidetulla järjestyksenvalvonnalla varmistetaan tilaisuuden onnistuminen. 

Kaikki järjestyksenvalvojamme ovat suorittaneet tarvittavan koulutuksen, ja poliisi on hyväksynyt heidät järjestyksenvalvojiksi. 

Kiinteistösi Ykkösketjussa tapahtuu

Arkealaiset

Vahtimestari on oppilaitoksen tuki ja turva

Lue lisää
Kiinteistöpalvelut

”Kiinteistönhoitajat ovat tärkeä linkki meidän ja asukkaiden välillä” – TYS tarjoaa mutkatonta asumista opiskelijoille

Lue lisää
Arkealaiset

”Jokainen päivä on uusi seikkailu”

Lue lisää